Algemene voorwaarden

Ondernemingsgegevens

Marijke Goossens
De VertelSter van 1001 Verhalen
Koolaardestraat 12a
2280 Grobbendonk
Info@devertelster.be
0032 00 497 17 21 28
Btw 0660 965 918

 

Artikel 1: Algemene bepalingen

De website Het Rijk van Verbeelding van Marijke Goossens met maatschappelijke zetel te Koolaardestraat 12a, 2280 Grobbendonk, BTW 0660 965 918 biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen.

Onderhavige Algemene Voorwaarden (“Voorwaarden”) zijn van toepassing op elke bestelling die geplaatst wordt door een bezoeker van deze e-commerce website (“Klant”). Bij het plaatsen van een bestelling via de webwinkel van Het Rijk van Verbeelding moet de Klant deze Voorwaarden uitdrukkelijk aanvaarden, waarmee hij instemt met de toepasselijkheid van deze Voorwaarden, met uitsluiting van alle andere voorwaarden. Bijkomende voorwaarden van de Klant worden uitgesloten, behoudens wanneer deze voorafgaandelijk, schriftelijk en uitdrukkelijk door Marijke Goossens van Het Rijk van Verbeelding aanvaard zijn.

 

Artikel 2: Prijs

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief BTW en alle andere verplicht door de Klant te dragen taksen of belastingen.

 

Artikel 3: Aanbod

Ondanks het feit dat deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, of niet up-to-date is. Marijke Goossens is in geen geval aansprakelijk ingeval van manifeste materiële fouten, zet- of drukfouten.

 

Artikel 4: Online aankopen

De klant maakt op de pagina ‘Videoverhalen’ een keuze tussen een lidmaatschap van 1 maand (Verhalenbron), 3 maanden (Droomvlucht) of 6 maanden (Wondertuin). Door op de knop “Ja, dit wil ik!” te klikken, wordt het product toegevoegd aan de winkelmand en wordt hij doorgestuurd naar de afrekenpagina.

Hier vult hij/zij volgende factuurgegevens in:

  • voornaam & naam
  • bedrijfsnaam (optioneel)
  • straat & huisnummer
  • postcode
  • woonplaats
  • land
  • e-mailadres

Deze informatie is nodig om de bestelling te vervolledigen en een factuur op te maken.

De Klant heeft de keuze tussen Bancontact en Ideal als betaalmiddel.

Nadat de klant alle verplichte velden op de afrekenpagina heeft ingevuld, de betaalwijze van zijn/haar voorkeur heeft aangeduid en zijn/haar akkoord geeft over de algemene voorwaarden, wordt zijn bestelling geplaatst. Daarna wordt hij/zij doorgestuurd naar de betaalpagina.

Nadat de bestelling betaald is, ontvangt hij/zij een bevestiging op het scherm en in zijn/haar e-mail.

Tegelijk zal hij/zij eveneens een e-mail ontvangen met de URL, gebruikersnaam & wachtwoord om toegang te krijgen tot Het Verhalenrijk waarin alle verhalen zijn opgenomen. Zo heeft hij/zij ten alle tijden toegang tot de verhalen die op dat moment in Het Verhalenrijk staan.

Zodra de toegangsperiode (1 maand, 3 maanden of 6 maanden) is afgelopen, wordt de toegang automatisch stopgezet.

Wil de klant zijn/haar toegang alsnog verlengen? Dan volstaat het om een nieuwe bestelling te plaatsen. In dat geval kan hij/zij gebruik maken van dezelfde gebruikersnaam & wachtwoord om toegang te krijgen tot Het Verhalenrijk. Hij/zij zal hier eveneens opnieuw een bevestigingsmail van ontvangen.

Is hij/zij het wachtwoord vergeten? Dan kan steeds een nieuw wachtwoord aangevraagd worden via de loginpagina.

 

Artikel 5: Levering en uitvoering van de overeenkomst

Zie artikel 4.

Eventuele klachten moeten eerst gemeld worden via mail aan info@devertelster.be

Ingeval van betwisting van onze facturen en/of algemene voorwaarden, zijn uitsluitend de rechtbanken te Antwerpen bevoegd.

 

Artikel 6: Eigendomsvoorbehoud

De opnames mogen niet doorverkocht, gekopieerd of gedownload worden.

Gebruikersnamen & paswoorden zijn voor intern gebruik. Voor leerkrachten, coördinatoren en taalbegeleiders die aan studenten, leerlingen en cursisten Nederlands leren in school- en klasverband of bij vrije oefenkansen Nederlands. Deze gebruikersnamen en paswoorden mogen niet doorgegeven worden aan derden. De gebruikersnamen en paswoorden zijn voor gebruik binnen één en dezelfde campus.

Alle verhalen die verteld worden, zijn gemeengoed: volksverhalen, sprookjes, legenden, mythes,…waar het auteursrecht niet op van toepassing is.

 

Artikel 7: Herroepingsrecht

De klant krijgt na zijn/haar aankoop onmiddellijk toegang tot Het Verhalenrijk waar hij/zij alle verhalen, die op dat moment beschikbaar zijn, kan beluisteren. Hiermee verliest hij/zij het recht om van de aankoop af te zien of op terugbetaling.